Arkistosta vuodelta 2007

Iisalmen Sanomat kirjoitti 6.8.2007 seuraavaa:

LehPa ja PAVE jälleen maalittomaan

Arto Myöhänen
Kontiolahti

Eivät saaneet Lehmon Pallo ja PAVE Iisalmi kauden toisessakaan keskinäisessä Kolmosen ottelussa selvyyttä toisistaan, sillä kevätkierroksen tapaan joukkueet pelasivat maalittoman tasapelin. Sunnuntaina oli isännillä avausjaksolla peli paremmin hallussa, kun taas toinen 45-minuuttinen oli PAVEn hallintaa.

Huonolle joukkueelle ei iisalmelaisnippu kahta pistettä menettänyt, sillä LehPa on noussut syyskesän aikana oivaan vetoon. Viidessä edellisessä pelissään LehPa oli latonut vastustajien verkkoon peräti 25 maalia.

– Hyvää tänään oli todellakin se, ettei LehPa saanut tehtyä yhtään maalia. Toki lähdimme hakemaan täältä kolmea pistettä, mutta ihan hyvä näinkin, totesi PAVEn valmentaja Juha Kukkonen maalittoman väännön jälkeen.

Vieraiden sankariksi kohosi avausjaksolla maalivahti Pasi Tenhunen, joka torjui kaksi kertaa lähes ilmiömäisesti pitäen isännät nollilla. Toisella jaksolla pallohallinta oli PAVElla, mutta vankkaa tekoa oli isäntienkin puolustus.

– Keskuspuolustus on LehPalla todella kova, joten yritimme rakentaa tilanteita laitojen kautta. Pari maalipaikkaa saimme luoduksi, mutta tuloksetta, harmitteli Kukkonen.

Kukkonen on hyvillään joukkueensa puolustuspelistä, sillä kauden mittaan PAVE on jättänyt vastustajan kuudesti maalitta.

– Puolustuspeli toimii huomattavasti paremmin kuin viime kaudella. Nyt harjoitellaan ja parannellaan vammoja reilu viikko, sillä seuraava ottelu on vasta tiistaina 14. elokuuta Zulimanien vieraana, sanoi Kukkonen.

Arkisto (otteluraportit)