Arkistosta vuodelta 2021

Edustusjoukkue avasi sunnuntaina ulkokenttäkautensa Kuopion keskuskentän stadionilla, kun se matkusti harjoituspeliin Nelosessa pelaavaa Kurkimäen Kisaa vastaan. Iltavaloissa käyty kohtaaminen päättyi tasapeliin 2–2 (0–1). Keltapaitojen molemmat osumat teki Simo Härkönen.

Noin 20 minuutin paikkeilla maalivahti Juho Pennanen poimi KuKin rangaistuspotkun hyppysiinsä. Vieraat siirtyivät sitten johtoon 32. minuutilla rajaheiton jälkitilanteesta, kun Jeri Saastamoinen teki hienon esityön haastamalla kaksi vastustajaa laidalla, jonka jälkeen hän keskitti maalin edustalle ja puolustajan tontilta noussut Härkönen sijoitti pallon verkkoon.

KuKi tasoitti toisen jakson alussa puskulla maalin edestä, kunnes taas 77. minuutilla Härkönen vei Veikot johtoon, jälleen rajaheiton jälkeen. Martin Korvelan mainio pitkä pystysyöttö puolustuslinjan yli vapautti ”Härän”, joka harhautti maalivahdin ja laittoi pelivälineen verkkoon. Viisi minuuttia myöhemmin isännät tasoittivat kulmapotkusta.

– Kevään ensimmäinen ison kentän peli hallin jäljiltä on joskus täysi katastrofi. Onneksi nyt ei ollut. KuKi on taitava joukkue ylempiä sarjatasoja kolunneine pelaajineen. Kiitos heille hyvästä treenitapahtumasta, valmentaja Jussi Kukkonen kommentoi.

– Joukkueemme pysyi tiiviinä ja puolusti etenkin omalla kenttäpuoliskolla ihan hyvin. Pelin avaamisessa on paljon kehitettävää. Näki kyllä, että syöttämisessä pidentyneet välimatkat vaikuttivat. Mutta tästä on hyvä jatkaa.

KuKi - PAVE 2-2 (0-1)

0-1 32min Härkönen (Saastamoinen)