Arkistosta vuodelta 2022

Kaikki päättyy aikanaan – PAVEn voittoputki katkesi perjantaina Siilinjärvellä.

Veikkojen seitsemän ottelua kestänyt voittojen putki päättyi perjantai-iltana Siilinjärven Toivalassa, kun ToU voitti keltapaidat maalein 3–0 (1–0).

Kotijoukkue meni johtoon ensimmäisestä hyökkäyksestään 8. minuutilla. Ottelua mentiin kuitenkin tasaisissa merkeissä. Veikoilla oli useita huippupaikkoja tasoitukseen. Kaksi kertaa avausjaksolla oltiin läpiajossakin.

Puolen tunnin kohdalla vieraat joutuivat alivoimalle ulosajon myötä, mikä tietysti muutti ottelun luonteen. Lisäksi avausjaksolla tapahtui iisalmelaisille kaksi valitettavaa loukkaantumista.

PAVE ei kuitenkaan antanut periksi ja joukkue saikin toisen jakson alussa pienoisen hallinnan pelistä. Myös tasoitukseen luotiin mainiot paikat.

Kun tasoitusta ei sitten saatu, kotijoukkue sai vyörytettyä ylivoimalla vaarallisia hyökkäyksiä ja kasvattikin johdon turvalliseen kahteen 66. minuutilla.

Loppunumerot 3–0 syntyivät vielä lisäajalla.

Veikoille löytyi siis pysäyttäjä ja pisteet jäivät syystä Siilinjärvelle. PAVEn on nyt viidentenä, kun sarjaa on jäljellä vielä neljä ottelua.

Joukkue pelaa seuraavan ottelunsa kotona, kun torstaina 1.9. Sankariniemelle saapuu Kings SC Akatemia. Ottelu on kauden toiseksi viimeinen kotipeli. Ottelu alkaa kello 18.30.

ToU - PAVE 3-0 (1-0)