Arkistosta vuodelta 2006

SiPS - PAVE 0-1 (0-0)

PAVEn maali: Aku Tuovinen.

PAVEn kokoonpano: Juha Ovaskainen, Ville Hakkarainen, Jouni Kasurinen, Jarmo Kauppinen, Pasi Korhonen, Lasse Koponen (75min Janne Räsänen), Mikko Tervonen, Pasi Hiltunen, Aku Tuovinen, Hannu Luttinen (55min Jani Nissinen), Aleksi Hartikainen

Iisalmen Sanomat 11.8.2006:

Aku Tuovinen tyylitteli PAVEn voittomaalin roikulla

Seppo Votkin
Siilinjärvi

PAVE Iisalmi otti tärkeän 1–0 -vierasvoiton jalkapalloilun Kolmosessa SiPSistä torstaina Aku Tuovisen maalilla.

Tuovinen ratkaisi toisella puoliajalla tyylikkäällä nostolla, jolla hän ohitti pienestä kulmasta vastaan tulleen maalivahdin. Maalin lisäksi PAVEn Mikko Tervonen osui ensimmäisellä puoliajalla ylärimaan.

Muutoin peli oli tasaista vääntöä.

– Akun maali oli erittäin hieno, kansainvälistä tasoa, alikierteinen roikku takanurkkaan noin 15 metristä. Lisäksi maalivahti Juha Ovaskainen pystyi jälleen pariin haamupelastukseen. Muita onnistujia olivat keskuspuolustuksen Jarmo Kauppinen ja Jouni Kasurinen, PAVEn valmentaja Jussi Kukkonen arvioi.

Kukkonen korosti, että torstaina PAVEn pelissä näkyi myös se, että Mikko Tervonen palasi ruotuun kärsittyään pelikieltoa edellisessä pelissä.

– Voisi sanoa niin, että tänään SiPS kontrolloi palloa, me peliä. SiPSilläkin oli kyllä omat paikkansa. Meillä oli jälleen myös hyviä erikoistilanteita.

Kukkonen kertoo, että hävityn SaPa-pelin jälkeen PAVEssa pidettiin treenit, joilla oli tarkoitus palauttaa hyvä henki peliin. Tuloksen perusteella se onnistui.

– Kahdella vaihtomiehellä olimme liikkeellä jälleen, mutta taktiikkamme toimi. SiPSin tyyli ilmeisesti sopii meille, Kukkonen jatkoi.

Kukkosen mielestä tämä voitto oli tärkeä.

– Nyt pysymme mukana keskikastin taistelussa. Sarjapaikka alkaa olla tässä vaiheessa jo melko lailla varma. Kun loukkaantumissuma hellittää, uskon, että pelaamme hyvän syksyn, Kukkonen päätti.Nelonen
SaPa PAVE
Ke 20.09.23 klo 19:00
Keskuskenttä, Pieksämäki
17.09.23 - Nelonen
PAVE 0 : 1 Yllätys
0 : 1
|

Arkisto (otteluraportit)

Powered by mod LCA